DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Göz6 evinde kim elendi? | 3 Ocak 2017

Göz6 evinde kim elendi? | 3 Ocak 2017

Tv8’in sevilen yarışma programı Göz6’da bu akşam kim elendi? Survivor 2017’nin iki yarışmacısının belirleneceği Göz6 evinde hangi yarışmacı elendi? Programın dün yayınlanan bölümünde kızlar evinden Serenay yarışmaya ve Survivor hayallerine veda etmişti.Erkekler evinde bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Bulut Özdemiroğlu oldu.4 OCAK’TA KIZLAR EVİNDEN YARIŞMAYA VEDA EDEN İSMİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN3 Ocak 2017 tarihinde Göz6 evine veda

Tv8’in sevilen yarışma programı Göz6’da bu akşam kim elendi? Survivor 2017’nin iki yarışmacısının belirleneceği Göz6 evinde hangi yarışmacı elendi? Programın dün yayınlanan bölümünde kızlar evinden Serenay yarışmaya ve Survivor hayallerine veda etmişti.Erkekler evinde bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Bulut Özdemiroğlu oldu.4 OCAK’TA KIZLAR EVİNDEN YARIŞMAYA VEDA EDEN İSMİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN3 Ocak 2017 tarihinde Göz6 evine veda eden isim Fatih Kılıçaslan oldu.

DÜN KIZLAR EVİNDEN KİM ELENDİ?

Göz6 evinde son hafta çok heyecanlı geçiyor. Yarışmanın 2 Ocak‘ta yayınlanan bölümünde kızlar takımından bir isim yarışmaya veda edecekti. 2 Ocak’ta kim elendi? Berna, Ecem, Serenay ve Filiz dörtlüsünden yarışmaya veda eden isim Serenay olmuştu.

HER GÜN BİR KİŞİ ELENECEK

Kazananların Survivor 2017’ye gideceği programda finale sayılı günler kaldı. Büyük finalde 2 erkek 2 kadın yarışmacı kalacak. Büyük finale kadar eve her gün bir isim veda edecek.

YILBAŞINA HEP BERABER GİRDİLER

Göz6 programında finale sayılı günler kaldı. Survivor 2017 hayalleri için yarışmacılar kıyasıya yarışmaya devam ediyor. Programın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı. Herkes kızlar grubundan birinin eleneceğini düşünürken, final oyununu kızlar kazandı ve evden elenen olmadı. Tüm yarışmacılar yılbaşına birlikte girdi.Göz6 evini kapatan paravan artık açık kalacak. Finale kadar tüm yarışmacılar birlikte vakit geçirebilecekler.

KURALAR ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNÜ ÇEKİLECEK

Programın geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan bölümünde çekilen kuraya göre, Pazartesi günü kızlar takımından bir yarışmacı, salı günü erkekler takımından bir yarışmacı Göz6 evine veda edecek. Çarşamba ve Perşembe günü yeni kuralar çekilecek ve erkekler takımından mı kızlar takımından mı biri elenecek belli olacak.