DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hazar Ergüçlü’den hayranlarını üzecek haber

Hazar Ergüçlü’den hayranlarını üzecek haber

Yılbaşı için yurtdışına çıkan Hazar Ergüçlü, Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Muhabirin sorularını yanıtlayan Ergüçlü hayranlarını üzecek.

Medcezir dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü, Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Ergüçlü’de bir çok ünlü gibi yeni yıla yurtdışında girecek. Havalimanında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ergüçlü oyunculuğa bir süre ara verdiğini, Yazı yurtdışında geçirip oyunculuk eğitimi alacağını söyledi.

Haza Ergüçlü en son ‘Yüksek Sosyete’ dizisinde rol almıştı

24 yaşındaki güzel oyuncunun en son rol aldığı ‘Yüksek Sosyete’ dizisi reytinglerden dolayı yayından kaldırılmıştı. Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ‘Yüksek Sosyete’ Star Tv’nin yeni dizisi ‘Cesur ve Güzel’in başlamasıyla reytinglerde dipleri gördü. Başrollerini Engin Öztürk, Hazar Ergüçlü, Zuhal Olcay, Hakkı Erkök ve Taner Barlas gibi ünlü oyuncuların paylaştığı ‘Yüksek Sosyete’ rekabete daha fazla dayanamayıp yayından kaldırılmıştı.

2016 yılında hangi diziler reyting kurbanı oldu?

Kanal D’de yayınlanan Tatlı İntikam Dizisinden Final Haberi

  • Tatlı İntikam

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’ın paylaştığı, 26 Mart 2016 tarihinden bu yana Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam dizisi de reytinglerden olayı yayından kaldırıldı.25. bölüme kadar reytinglerde geçerli not alan dizi yayınlanan son bölümüyle dibi gördü diyebiliriz. Hikayede yapılan değişiklikler direkt reytingleri etkiledi ve dizinin yayın saati değiştirildi. PT2’ye alanınan dizi gece 22:00’dan sonra yayınlanmaya başladı. Bu değişiklikte doğrudan reytingleri etkilediği için dizinin yayından kaldırılmasına neden oldu.ruzgarin-kalbi

  • Rüzgarın Kalbi

Rüzgarın Kalbi dizisinin reytinglerden dolayı yayından kaldırıldığını söylemek yanlış olur. Reytinglerde ilk 5’te rahatlıkla yer alan dizi Fox TV’nin sebepsizce yayın gününü değiştirmesinden dolayı yayından kaldırıldı.Cumartesi günleri yayınlanan dizinin yayın günü Pazartesi gününe alınmıştı. Reyting mücadelesinin kıyasıya yaşandığı, hatta iyi reyting alan dizilerin reklam vermekten bile kaçındığı güne dizinin böyle atılması finalin erken habercisiydi aslında.Dizinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal’da sosyal medya hesabından Fox Tv’nin bu hamlesine şöyle sitem etmişti.Rüzgarın Kalbi dizisinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal, dizinin böyle bir finali hakketmediğini söylercesine sosyal medya hesabından final kararını duyurdu.“Aylardır emek verdiğimiz Rüzgarın Kalbi dizi projesi sizlerin sayesinde haftalarca 1. olduğu halde yayın günü değiştirilmiştir. Haliyle aynı başarıyı gösterememiş ve yayından kaldırılma kararı alınmıştır. . Bölüm final bölümümüzdür. Gecesini gündüzüne katıp 140 dakika dizi çekip üstüne işsiz kalan 100 kişilik ekibime, yapımda emeği geçen herkese ve özellikler sizlere teşekkürler. Saygılar…”