DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hillary Clinton’un sağlık durumu ile ilgili son durum

Hillary Clinton’un sağlık durumu ile ilgili son durum

Geçtiğimiz günlerde fenalaşan ve ardından hemen hastaneye kaldırılan Hillary Clinton’un sağlık durumu ile ilgili son durum açıklandı.\r\n\r\n

Geçtiğimiz günlerde fenalaşan ve ardından hemen hastaneye kaldırılan Hillary Clinton’un sağlık durumu ile ilgili son durum açıklandı.15 eylül ikiz kuleler saldırısını anma töreninde aniden fenalaşan Hillary Clinton’un törenden hemen ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu durum destekçilerini çok endişelendirdi. Hastanede yapılan muayenin ardından zatürre teşhisi konulmuştu.

Doktorundan gelen ilk açıklama

ABD’nin ilk kadın başkan adayı Hillary Clinton’un doktoru Lisa Bardack’ten sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Clinton’ı geçtiğimiz ziyaret ettiğini ve durumunun  “normal” olduğunu belirtti. Dr. Bardack, “zihinsel olarak mükemmel durumda bulunduğunu” ifade etti. “Clinton sağlıklı kalmaya devam ediyor ve ABD başkanı olarak hizmet etmek için uygun.” dedi.

Hillary Clinton fenalaştı

Hillary Clinton 15 eylül ikiz kuleler saldırısını anma için düzenlenen törende fenalaşarak ani dönüş yaptı. Hillary Clinton’ın bu durumu destekçilerini endişelendirdi.11 Eylül 2001 yılında yapılan ikiz kuleler saldırısı tüm ülkeyi büyük yasa boğmuştu. Her yıl anma törenleri düzenlendiği gibi bu yılda hatırlandı. 11 Eylül anma törenine çok sayıda önemli isimde katıldı. Katılan önemli isimlerin arasında Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton da bulunuyordu.

Hillary Clinton fenalaştı

hillary-clinton-fenalasti11 Eylül anma törenine katılan Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton birden fenalaştı. Törenden erken ayrılmak zorunda kalan Hillary Clinton tüm destekçilerini endişelendirdi. Sonrasında hastaneye giden Clinton, doktoru tarafından muayene edildi ve zatürre teşhisi konuldu.