DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur Semih Kurtulmuş elendi mi?

Kısmetse Olur Semih Kurtulmuş elendi mi?

Kısmetse Olur’un en sevilen damat adaylarından biri olan Semih Kurtulmuş, evi terk etti. Bu davranışından sonra Semih Kurtulmuş diskalifiye mi oldu? Semih Kurtulmuş elendi mi?

Kısmetse Olur’un en sevilen çifti olan HazSem çiftinden Hazal’ın elenmesi ile evi terk eden Semih Kurtulmuş programdan diskalifiye mi oldu? Kısmetse Olur Semih Kurtulmuş elendi mi?Gündüz kuşağının tüm herkesi ekran başına toplayan evlilik programı Kısmetse Olur her zamanki gibi yine gündemden düşmüyor. Kısmetse Olur evinin en başından beri büyük bir aşk yaşayan çifti Hazal ve Semih’ti. Son zamanlar reytinglerin düşmesi ile bir arayış içinde olan yapım ekibi sonucu bu çifti ayırmakta buldu. Son yaşanan final gecesinde eleme potasına giren isimlerden biri Semih’le aşk yaşayan Hazal oldu. Normalde her hafta finalinde bir kişi eleniyor, onun yerine yeni bir isim geliyordu. Fakat yapım o hafta bir ilke imza attı.

Hazal Babalık eve veda etti

11 Aralık 2016 Pazar akşamı yayınlanması beklenen haftanın finali Cumartesi yaşanan hain terör saldırısından dolayı yayınlanmadı. O gece hainler maçın ardından çevik kuvvet ekibine saldırmış, 44 polisi şehit etmişti. Tam 44 anne, eş, evlat ve yakınlarının evlerine ateş düşmüşken yayınlanması yanlış bulunmuştu. Zaten o patlamanın ardından 1 günlük ulusal yas ilan edilmişti. Pazar akşamı ekranlara gelmeyen program Pazartesi günü de yayınlanmadı. Bu acı olaydan dolayı yayınlayan final bölümü Salı günü ekrana geldi. Haftanın finalinin fragmanını izleyen izleyicileri büyük bir merak almıştı. ‘Hazal Babalık elendi mi?’ diye..

Kısmetse Olur’da bir ilk

O haftanın birincileri Adnan Kızıltaş ve Didem Delen olmuştu. Gelin ve damat adayları teker teker oylarını kullanmaya gitti. Ama daha öncesinde verilen korumalar da koruma altına alınanların isimleri elenmesi yönünde yazılmayacaktı. Kullanılan oyların sonucunda elenmesi yönünde en çok isimi yazılan adaylar gelinler evinden Hazal Babalık ve Esra Yağan, damatlar evinden de Şahin Nart oldu. Fakat kutudan çıkan kararla çeki alan kişi evinden sadece bir kişiyi koruyacaktı. Şahin ve Onur’un oyları aynıydı. Çekin sahibi ise Adnan olunca Şahin’in isteği üzerine Onur Yüksel’i koruma altına aldı. Ve evden 3 kişi birden elendi.

Semih Kurtulmuş diskalifiye edildi

Kısmetse Olur evine veda eden Hazal Babalık yaşadığı şoku daha atlatamadan gözyaşlarına boğuldu. Onunla birlikte en yakın arkadaşı Aycan ve tüm gelin adayları gözyaşlarına boğuldu. Hazal’ın tanıma yolunda olduğu damat adayı Semih ise bu karara sert tepki gösterdi. Semih, Hazal’dan başka bir isim ile olmayacağını ve o olmazsa programa devam etmeyeceğini söyledi. Ve ardından Hazal’ı kolundan tutuğu gibi evi terk ettiler. Semih daha sonraki bölümlerin çekimlerine de gelmedi. Yapım ekibi Semih’in programın kurallarına uymaması üzerine ilk olarak para cezası kesmişti. Buna rağmen hala çekimlere gelmeyen Semih Kurtulmuş diskalifiye edildi.