DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanalda yayınlanacak?

Türk Televizyon tarihinin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu gelecek sezonda Kanal D’de devam etmeyeceğini açıklamıştı. Peki dizi hangi kanalda devam edecek?

Yapımcılığını Pana Film’in yaptığı Başrollerini Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak. Ertan Saban gibi ünlü isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölümüyle sezon finali yapmıştı.Gelecek sezon Vadi’nin Kanal D’de devam etmeyeceği açıklanmış ve hangi kanalda yayınlanacağı büyük merak uyandırmıştı.

Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanalda devam edecek?

Kulislerde dolaşan iddialara göre Kurtlar Vadisi ilk kanalına geri dönüyor. Dizinin gelecek sezon Show TV’de devam edeceği iddia edildi.

Pana Film Kanal D’de devam etmeyeceğini böyle açıklamıştı

“Değerli İzleyicilerimiz, Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizimiz Kanal D’de yer almayacaktır. Bilgilerinize sunarız.”kurtlar vadisi pusu kanalKurtlar Vadisi Pusu hangi kanallarda yayınlanmıştı?

Kurtlar Vadisi yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi hayranlarının en çok merak ettiği konulardan biri de dizinin yeni sezonda hangi kanalda devam edeceği.2007 yılından 2009 yılına kadar Show Tv’de,2009 yılından 2010 yılına kadar Star Tv’de,2010 yılından 2011 yılına kadar Atv’de,2011 yılından 2012 yılına kadar TNT’de,2012 yılından 2014 yılına kadar Atv’de,2014 yılında Kanal D’ye geçen Kurtlar Vadisi yeni sezonda farklı kanalda olacaklarını açıkladı.