DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Muamma bitti! Kurtlar Vadisi Darbe’nin başlayacağı kanal belli oldu.

Muamma bitti! Kurtlar Vadisi Darbe’nin başlayacağı kanal belli oldu.

Kurtlar Vadisi Darbe geliyor. Ne zaman başlayacağı belli olan dizi hangi kanalda yayınlanacak? İşte Kurtlar Vadisi’nin yeni kanalı.

Uzun zamandır gündemi meşgul eden Kurtlar Vadisi Pusu devam edecek mi sorusu sonunda cevabını buldu. Bu hafta Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucusu Ömür Varol, dizi hakkında bir takım iddialarda bulunmuş ve Pana Film’in sosyal medyada büyük tepkiler almasına sebep olmuştu.Ayrıca Ömür Varol, kesin bilgi diyerek, Kurtlar Vadisi Pusu’nun tekrar yayınlanmayacağını iddia etmişti.

‘Kurtlar Vadisi Pusu tarih oldu’

Pana Film, dün resmi twitter hesabından ‘Söylemezsem Olmaz’ programındaki iddiaları sert bir dille reddetmişti.Ayrıca, Pana Film, dizininin yayınlanan bütün eski bölümleri için 360 Tv ile anlaşmıştı. Gelişmeler üzerine Türkiye’nin uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerinin de 360 Tv’de yayınlanacağı iddia edilmişti.19 Mayıs Kurtlar Vadisi Pusu reytingleri

ERDOĞAN İDDİALARINI BÖYLE ÇÜRÜTTÜ

‘Söylemezsem Olmaz’ programında iddia edilen, mezar sahnesine dair açıklamaları gazeteci Tayyar IŞIKSAÇAN, 360 Tv’de yayınlanan ‘Aramızda Kalmasın’ programında cevapladı.Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında iddia edilen mezar sahneini Tayyar Işıksaçan şu sözlerle anlattı;

“Afaki bir taş konulmuş veya birine bir mesaj gönderilmemiştir. Orada bir mezar yeri var. Buradan yola çıkıp baktığımızda bu dizi, daha önce o kanalda şimdi bu kanalda yayınlanıyor. Şimdiki bölümler orada da yayınlanmış. Birde söyle bir şey var. Mezarlığa gidersiniz çekim yapmak için o mezar taşlarının isimlerinin bulunduğu yerlerde ailelerin izinlerini almadığınız için, Mezarlıklar müdürlüğü veya oranın müdürlüğü der ki, buraya bir şey yapın, üzerine bir şey koyun buradaki aile görülmesin. Çok normal bir şey değil mi böyle bir şey. İddia zaten böyle. Bilerek yaptınız durumu var.”

Sahneni çekildiği yere gittiğini söyleyen gazeteci Tayyar Işıksaçan, sahnedeki gibi Erdoğan yazılı mezar taşının bulunduğunu, isteyen herkesin de gidip görebileceğini söyledi.

Kurtlar Vadisi, plakayla mesaj mı vermeye çalıştı

Ayrıca Işıksaçan, iddiaları haber yapan gazetecilere, “Oturduğunuz koltuklar güzeldir, sıcaktır ama bir gidin yerlerine bakın” dedi.

KURTLAR VADİSİ DARBE’NİN KANALI BELLİ OLDU

Beyaz TV’de yayınlanan programın iddialarını çürüten gazeteci Tayyar IŞIKSAÇAN, Kurtlar Vadisi’nin tekrar yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Kurtlar Vadisi Darbe’nin 2017 yılının başında 360 Tv’de başlayacağını söyleyen Işıksaçan, şu sözleri söyledi.”Evet Kurtlar Vadisi Pusu bitti. Ama çok fazla zil takıp oynamayın. Kurtlar Vadisi Darbe geliyor. 2017’nin ilk aylarında yayında olacak. Kasım başı itibariyle tanıtımları yapılacak.” dedi.