DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Okan Bayülgen’den bir açıklama daha

Okan Bayülgen’den bir açıklama daha

TRT’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’a yapılan sansürden sonra tepkilerin hedefinde olan Okan Bayülgen’den bir açıklama daha.

Pantene ödül töreninde ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisine yapılan sansüre başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Numan Kurtulmuş ve binlerce kişi Okan Bayülgen’e tepki göstermişti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Beyefendi de izleyememiş, fırsat bulursa izleyecekmiş’ diyerek tepki gösterdiği Okan Bayülgen konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.Sosyal medya kullanıcıların hedef aldığı Okan Bayülgen hakkında binlerce tehdit ve hakaret mesajları atılıyor. Ünlü oyuncu Okan Bayülgen bunlardan bir kaç tanesini retweet ederek hakkında yazılanlara böyle tepki gösterdi.

KANAL D PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Ayrıca dün medyada yer alan haberlere göre uzun yıllar Kanal D ekranlarında program yapan Okan Bayülgen’in 6 yıl aradan sonra tekrar Kanal D ekranlarında program yapmaya hazırlandığı ancak, 14 Kasım’da yayınlanması beklenen programın askıya alındığı iddia edildi. Okan Bayülgen’in programının ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini korurken, kanal yönetiminin tepkilerden çekindiği için böyle bir karar verdiği iddia edildi.’Bu arada ben “Şrek” de “Şrek” i konuştum. Eşeği mükemmel seslendirmeci MemedAliErbil konuştu. Cahilliğin tedavisi yok. Üzgünüm. Bu “Şrek” dünyada yapılmış en iyi Seslendirme, adaptasyon ödülünü aldı. Ne Memed Ali ne ben bunu hiç önemsemedik. S.ktiret bize ne! Çok kitap okurum, tek derdim kendimi geliştirmek, daha saygılı, saygın ve iyi bir insan olmak. Çocuğumu böyle yetiştirmek. Gerisi boş! Kin tutmam. Affederim. İyilikler dilerim hepinize. Sevin birbirinizi. Beni boşverin. Dalganıza bakın çocuklar.’

Okan Bayülgen’in sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlar;