DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Boğulmakta olan rakip kalecinin hayatını kurtardı!

Boğulmakta olan rakip kalecinin hayatını kurtardı!

Çek Cumhuriyet Ligi ekiplerinden Slovocko forması giyen Francis Kone, oyunuyla değil yaptığı alkışlanacak hareketle gündeme geldi. Togolu futbolcu boğulmakta olan Bohemians kalecisi Martin Berkovec’i boğulmaktan kurtardı.Maçın ardından sosyal paylaşım hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Berkovec, hayatını kurtaran Francis Kone’ye teşekkür etti.Çek Cumhuriyeti Ligi’nin 18. haftasında oynanan Bohemians – Slovocko maçında ilginç bir durum yaşandı. Kalesini savunmak isteyen Berkovec maçtaki

Çek Cumhuriyet Ligi ekiplerinden Slovocko forması giyen Francis Kone, oyunuyla değil yaptığı alkışlanacak hareketle gündeme geldi. Togolu futbolcu boğulmakta olan Bohemians kalecisi Martin Berkovec’i boğulmaktan kurtardı.Maçın ardından sosyal paylaşım hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Berkovec, hayatını kurtaran Francis Kone’ye teşekkür etti.Çek Cumhuriyeti Ligi’nin 18. haftasında oynanan Bohemians – Slovocko maçında ilginç bir durum yaşandı. Kalesini savunmak isteyen Berkovec maçtaki pozisyonda sakatlık yaşadı. File bekçisi bilincini kaybetti ve dili soluk borusuna kaçtı. Bu duruma tanıklık eden Francis Kone kaleciye hemen müdahale etti. Kone, rakip kaleci Kone’nin hayatını kurtardı.

Kalecinin durumunun iyi olduğu bildirildi

Berkovic, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda “Hayatımı kurtardığı için Francis Kone’ye teşekkür ederim. Yardımıma yetiştiği için ona minnettarım ve tekrar teşekkür ediyorum” diyerek Togolu oyuncuya şükranlarını sundu” ifadelerini kullandı. Kalecinin son durumunun iyi olduğu kulübün yaptığı açıklamada bildirildi.Bohemians – Slovocko maçında gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 sona erdi.