DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
3 aylık bebek, farelerin kurbanı oldu

3 aylık bebek, farelerin kurbanı oldu

Güney Afrika’da meydana gelen vahşet adeta yürekleri ağıza getirdi. İkiz bebeklere sahip olan bir annenin yaptığı bebeğininin ölümüne neden oldu.

Güney Afrika’da meydana gelen vahşet adeta yürekleri ağıza getirdi. İkiz bebeklere sahip olan bir annenin yaptığı bebeğininin ölümüne neden oldu. 26 yaşındaki anne bebeklerinden birisini evde bırakarak vahşetin yaşanmasına sebep oldu. 3 aylık bebek farelerin kurbanı oldu.Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda 26 yaşındaki anne ikiz bebeklerinden birisini evde tek başına bıraktı. Bu sorumsuzluğun nelere yol açacağını tahmin edemeyen anne eve döndüğünde şok oldu. İkiz bebeklerinden kız olanı yanına alarak erkek olanı evde bırakan anne, gece kulübüne gitti. Bu derecede bir sorumsuzluğu nasıl yaptığı bilinemeyen anne eve döndüğünde kanlar içindeki bebeğini gördü.

Dev fareler bebeği yemişti

İngiliz Sun gazetesinde yer alan habere göre, 26 yaşındaki ikiz bebek annesi kadın 3 aylık bebeklerinden kız olanı yanına almış erkek olanı ise evde tek başına bırakmıştı. Gece külübüne giden anne, eve döndüğünde vahşet dolu görüntüler ile karşılaşmıştı. Dev fareler bebeği canından etmişti. Annenin bu görüntüler karşısında çığlıklar atasıyla sesi duyan komşuları oraya gittiler ve durumu şu şekilde anlattılar; “Zavallı bebeğin dili, gözleri ve parmakları kemirgenler tarafından yenmişti. Küçük bedeninin bazı parçaları kayıptı. Cesedin kalan kısmında dev farelerin ısırık izleri ve yaralar olduğunu fark ettik.” dedi.‘Anneye hapis cezası verilsin’3 aylık ikiz bebek sahibi anne bebeklerinden birisini evde bırakıp gece külübüne gitti. Ve geri döndüğünde evde bıraktığı bebeğini dev farelerin yediğini gördü. Gördükleri karşısında çığlık atarak sinir krizi geçiren anne sorumluluğu üzerine almamak için bebeğinin yandığını dile getirdi. Ancak komşuları buna itiraz ederek bebeğin cesedini gördüklerini ve bu bölgede çok sayıda dev farelerin bulunduğunu söyledi. Bebeği farelerin yediğini savunan komşuları, “Bu kadın hapiste çürümeli, annelik yapmasına izin verilmemeli” ifadelerini kullanarak, “Bu bölgede çok sayıda dev fareler var. Kadın sorumsuzluğu anlaşılmasın diye ‘Bebeğim yandı’ dedi. Ama biz bebeğin cesedini gördük. Bunu kesinlikle fareler yaptı. Bebekleri evde bırakıp, geç saatlere kadar gelmiyor” dediler. Bu tür olayların daha öncede yaşandığını söyleyen komşular gerekli cezanın verilerek annenin hapiste çürümesini ve diğer bebeğe annelik yapmasına izin verilmemesi gerektiğini söyledi.