DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kızlarım İçin oyuncu kadrosu ve konusu

Kızlarım İçin oyuncu kadrosu ve konusu

Kanal D’nin yepyeni dizisi Kızlarım İçin daha ilk bölümden büyük beğeni topladı.Gönülleri fetheden dizi Kızlarım İçin oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Kızlarım İçin nerede çekiliyor? Kızlarım İçin’deki kızların adları ne? 28 Kasım 2017 Salı gününden itibaren ekranlara gelmeye başlayan yeni dizi Kızlarım İçin, ilk bölümü ile efsaneler yarattı. Hem hikayesi hemde oyuncu kadrosu ile dikkat

Kanal D’nin yepyeni dizisi Kızlarım İçin daha ilk bölümden büyük beğeni topladı.Gönülleri fetheden dizi Kızlarım İçin oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Kızlarım İçin nerede çekiliyor? Kızlarım İçin’deki kızların adları ne?

28 Kasım 2017 Salı gününden itibaren ekranlara gelmeye başlayan yeni dizi Kızlarım İçin, ilk bölümü ile efsaneler yarattı. Hem hikayesi hemde oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi Kızlarım İçin, Kanal D ekranlarının efsane dizilerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Süreç Film yapımcılığı ile ekranlara gelecek olan dizinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosu ilk bölümü Özdilek AVM’de hep beraber izledi. Oldukça heyecanlı görünen kadro “Oldukça heyecanlıyız. Böyle başarılı bir projede yer almak hem mutluluk hem de gurur veriyor.” açıklamasında bulundu. Dizinin yepyeni bölümlerini KANAL D CANLI İZLE adresinden takip edebilirsiniz.

KIZLARIM İÇİN OYUNCU KADROSU

BABA : Fikret Kuşkan (Yaşar Yılmaz) : Tam ismi Mehmet Fatih Kuşkan olan oyuncu 22 Nisan 1965 doğumludur. İlk filmi Sis’tir. Kızlarım İçin adlı dizide yaşama tutunmaya zor şartlar altında ailesine bakmaya çalışan baba Fikret Yılmaz karakterine can vermektedir.

EVLİ KIZ : Sanem Yeles (Selva Küçük) : Mor Menekşeler adlı dizi ile ekranların sevilen yüzü olan Sanem Yeles, evin en büyük kızı Selva’yı canlandırmaktadır. Selva küçük yaşta yanlış bir evlilik yapmıştır. Ve hiç mutlu değildir.

DOKTOR OLAN KIZ : Tuvana Türkay (Kumru Yılmaz) : 3 Ekim 1990 doğumlu olan güzel oyuncu Bulgaristan göçmenidir. Kızlarım İçin adlı dizide evin en aklı başında, doktor olmak için gün sayan kızı Kumru Yılmaz’ı canlandırmaktadır.

Elifcan Ongurlar (Sumru Yılmaz) : 1993 doğumlu olan oyuncu dizide gözü yükseklerde olan Sumru’yu canlandırıyor.

Ahsen Eroğlu (Suna Yılmaz)

Nazlı Ar (Hüma Yılmaz)

Ülkü Duru (Hacer Karaman)

Serdar Özer (Yağız Şehirlioğlu)

Anık Tetik (Egemen Yenişehirlioğlu)

Özgün Çoban (Alper Kahraman)

Numan Çakır (Zübeyir Karaman)

Hakan Yufkacıgil (Tayfun Uysal)

Cansu Fırıncı

KIZLARIM İÇİN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kızlarım İçin, İstanbul’un Avrupa yakasında kurulan bir sette çekilmektedir.

KIZLARIM İÇİN KONUSU

Evin geçimini sağlamak için 2 işi bir arada yürütmeye çalışan Yaşar’ın 5 kızı vardır. Hem oto yıkamacı da hemde komşuları Zübeyir’in kahvesinde çalıştığı halde karısı Ayten’i memnun edememektedir. Evin büyük kızı Selva küçük yaşta evlilik yapıp mutsuz bir hayat sürmektedir. Kumru ise evi kurtaracak tek umut, bu yıl doktor olmaya hazırlanıyor. Anne Ayten ise yaşamından memnun olmadığı gibi bir de komşuları Zübeyir ile yasak aşk yaşamaktadır. Bu yasak aşk 5 kız ile Yaşar’ın hayatını değiştirir. İşte acı dolu 5 kızkardeşin yaşam öyküsü.