DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Raydan çıkan tren devrildi! Çok sayıda…

Raydan çıkan tren devrildi! Çok sayıda…

İsviçre’de raydan çıkan tren felakete yol açtı. Vagonların devrilmesi ile meydana gelen kazada 7 kişi ağır şekilde yaralandı. İsviçre’nin Luzern kentinde yaşanan feci kaza ile ilgili ilk açıklama İsviçre Federal Demiryollarından geldi. İsviçre Federal Demiryollarından yapılan açıklamada, İtalya’nın Milan kentinden kalkıp Basel’e gitmek için yola çıkan Eurocity treninin raydan çıktığı ifade edildi. Raydan çıkan treninin dördüncü ve beşinci vagonları

İsviçre’de raydan çıkan tren felakete yol açtı. Vagonların devrilmesi ile meydana gelen kazada 7 kişi ağır şekilde yaralandı.

İsviçre’nin Luzern kentinde yaşanan feci kaza ile ilgili ilk açıklama İsviçre Federal Demiryollarından geldi. İsviçre Federal Demiryollarından yapılan açıklamada, İtalya’nın Milan kentinden kalkıp Basel’e gitmek için yola çıkan Eurocity treninin raydan çıktığı ifade edildi. Raydan çıkan treninin dördüncü ve beşinci vagonları devrildi. Kazanın yaşandığı esnada trende 160 yolcunun bulunduğu öğrenildi. Yolcular kendi imkanları ile trenden kaçtılar.

Raydan çıkan tren devrildi! Çok sayıda…

raydan çıkan tren

Söz konusu kazada raydan çıkan trenin İtalyan devlet demiryolları  Trenitalla’ya ait olduğu belirtildi. Trenin Luzern istasyonundan çıktıktan çok kısa süre bir sonra raydan çıktığı belirtildi. Meydana gelen feci kazada 7 kişi yaralandı. Yaralanan yolcular hemen bölgeye en yakın hastanelere kaldırıldı. Bunun yanı sıra tüm tren seferleri de iptal edildi. Nedeni henüz belli olmayan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.