DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Tv8,5 frekans bilgileri / nasıl izlenir? / Nasıl eklenir?

Tv8,5 frekans bilgileri / nasıl izlenir? / Nasıl eklenir?

Tv8,5 frekans bilgileri belli oldu. Tv8,5’i kanal listemize nasıl ekleriz? Tv8,5 izlemek için ne yapmamız gerekiyor?

Tv8,5 frekans bilgileri belli oldu. Tv8,5’i kanal listemize nasıl ekleriz? Tv8,5 izlemek için ne yapmamız gerekiyor?Yeni kanal hakkında tüm merak edilenler bu yazıda.Başarısıyla dillerden düşmeyen Tv8 ve Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı, yıllardır spor kanalı açma hayalini sonunda gerçekleştirdi. Milyonlarca spor sever Acun Ilıcalı’nın yeni spor kanalını Türkiye-Ukrayna milli maçı spikerinin yaptığı açıklamayla duydu.İlk etapta NBA ve 2018 Dünya Kupası eleme maçlarının yayınlanacağı duyurulan Tv8,5 kanalını uyduya nasıl ekleriz?

Tv8,5 frekans bilgileri

Öncelikle Tv8,5’i kanallar arasına eklemek için çanak anteninizin Turksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir.Çanak anteniniz Turksat 4A uydusuna ayarlı değilse kanalı eklemeniz mümkün değildir.Tv8,5 frekans bilgileriUydu: TURKSAT 4AFREKANS: 12346SYMBOL ORANI:9600FEC: 3/4POLARİZASYON: HORIZONTAL (YATAY)

Tv8,5’i kanal listemize nasıl ekleriz?

Uydu alıcınızın menüsüne girin,Kanal kurulumu bölümünden, TP arama seçeneğine tıklayın.Açılan menüde TP EKLE, TP DÜZELT, TP SİLME gibi seçenekler olacaktır.TP EKLE seçeneğine tıklayarak, yukarıda verdiğimiz Tv8,5 frekans bilgilerini ekleyin.Bu işlemleri tamamladıktan sonra “arama” seçeneğini seçip kanal aramayı başlatın.NOT: Her uydu alıcısının menü sıralaması yukarıdaki anlatıma uygun olmayabilir. Uydu alıcınızın kanal kurulumu menüsüne girip TP Ekleme menüsünü bulun ve diğer adımları uygulayın.