DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Erdoğan’ın açıklamaları Alman basınını salladı

Erdoğan’ın açıklamaları Alman basınını salladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde yaptığı açıklamalar Alman basınını salladı. Bu haberlere geniş yer verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Nazi’ açıklamalarına tepki gösteren Alman basını bu durumu manşetlere taşıdı. Alman basınının manşetlerinde  ‘Erdoğan Nazi kıyaslamalarını durdurmak istemiyor’, ‘Erdoğan şimdilik Almanya’ya gelmiyor’ şeklinde başlıklar yer aldı. Spiegel Online ise Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamalarını

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde yaptığı açıklamalar Alman basınını salladı. Bu haberlere geniş yer verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Nazi’ açıklamalarına tepki gösteren Alman basını bu durumu manşetlere taşıdı. Alman basınının manşetlerinde  ‘Erdoğan Nazi kıyaslamalarını durdurmak istemiyor’, ‘Erdoğan şimdilik Almanya’ya gelmiyor’ şeklinde başlıklar yer aldı. Spiegel Online ise Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamalarını eleştiren haberinin başlığını ‘Erdoğan Nazi kıyaslamalarını durdurmak istemiyor’ şeklinde verdi. Bu durum Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier’e sitemi ve referandum öncesinde Almanya’ya ziyaretinin gündeminde olmadığı yönündeki ifadelerini ön plana çıkarttı.

Erdoğan’ın açıklamaları Alman basınını salladı

Spiegel Online’nın yanı sıra Alman Bild gazeteside Erdoğan’ın o açıklamalarını ‘Erdoğan şimdilik Almanya’ya gelmiyor’ başlığı ile okuyucularıyla paylaştı. Bild gazetenin dikkat çektiği diğer konular ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mevkidaşı Steinmeier’e yönelik sitemkar sözleri ile Alman medyasına dönük olarak Nazi kıyaslamasını sürdüreceği, ayrıca 16 Nisan sonrasında Geri Kabul Anlaşması ve AB ile ilişkilerin gözden geçirileceğine yönelik ifadeleri oldu.

Welt-N24 haber sitesi de Cumhurbaşkanının açıklamalarını ‘Erdoğan kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyor’ başlığıyla vererek başlıkların altını çizdi.